Επιλογές


ERASMUS+ 2018-2020

{youtube}HIApTY-Eb78{/youtube}

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΙΚΤΙΝΟΣ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ου  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αγαπητοί γονείς και παιδιά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφοίτων του Σχολείου μας «ΙΚΤΙΝΟΣ», σας εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά, σε εσάς και στους οικείους σας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι:

Την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, στις 7.30 μ.μ., αρχής γενομένης από το θεατράκι μας στην Ικτίνου, θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας αιθουσών του Σχολείου μας, με ονόματα διακεκριμένων-αποφοίτων.

Συγκεκριμένα, επτά αίθουσες του κτιρίου του Λυκείου θα πάρουν τα ονόματα των Μανόλη Ανδρόνικου, Ντίνου Χριστιανόπουλου, Μ. Καραγάτση, Απόστολου Βακαλόπουλου, Τάκη Βαρβιτσιώτη, Γιώργου Βαφόπουλου και Παναγιώτη Σπύρου, ενώ το Θεατράκι θα πάρει το όνομα του Κώστα Βουτσά.

Έτσι, τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 7μ.μ., σε μια σεμνή τελετή που θα περιλαμβάνει παρουσίαση των βιογραφικών των συγκεκριμένων αποφοίτων, δρώμενα μαθητών του 2ου ΓΕΛ πάνω σε έργα των τιμώμενων και συμμετοχή της χορωδίας του 2ου Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθεί η ονοματοδοσία. Παράλληλα, κάποιες από τις αίθουσες θα "υιοθετηθούν" από αποφοίτους, προκειμένου να αναβαθμιστούν υλικοτεχνικά, ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Κώστας Βουτσάς, ο Ντίνος Χριστιανόπουλος, καθώς και μέλη των οικογενειών του Π. Σπύρου, του Δ. Βαρβιτσιώτη, του Α. Βακαλόπουλου κ.α.

Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους με χαρά και αγάπη.

     Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γενικός Γραμματέας 

Γιώργος Συνεφάκης                                                                Γιώργος Μουμουζιάς

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Πρόγνωση Καιρού

Επισκεψιμότητα

1076506
Σήμερα
Χτες
Σύνολο
331
488
1076506