Επιλογές


«Οι πρόσφυγες της Ελλάδας: ένα Ευρωπαϊκό Ζήτημα»

Ένας σπουδαίος επιστήμονας, ερευνητής, συγγραφέας και πανεπιστημιακός δάσκαλος και ένα απαιτητικό, διψασμένο για ενημέρωση κοινό μαθητών, γονέων και επισκεπτών  καθόρισαν την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 20 του Δεκέμβρη στο θέατρο «Κώστας Βουτσάς» του 2ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης από την παιδαγωγική ομάδα εκπαιδευτικών του Erasmus +. Θέμα της βραδιάς: «Οι πρόσφυγες της Ελλάδας: ένα Ευρωπαϊκό Ζήτημα»

Η πολυδιάστατη και αναντικατάστατη αρτιότητα και  καθαρότητα της επιστημονικής σκέψης του ομιλητή κ. Κωνσταντίνου Τσιτσελίκη, η αμεσότητα και η διάδρασή του με το κοινό κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων  σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Τα πολλά και σοβαρά θέματα που παρουσιάστηκαν άνοιξαν δρόμους για βαθιά σκέψη και γόνιμο προβληματισμό.

Εμφαντική η ευχή όλων των επισκεπτών,  των μαθητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και της διευθύντριας του σχολείου να συνεχίσετε κ. Τσιτσελίκη να μας προσφέρετε και στο μέλλον απλόχερα τη συνεργασία σας με το σχολείο μας.

 Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και σας ευχόμαστε χρόνια υγιεινά, δημιουργικά και ευτυχισμένα!!!